Κλείστε Ραντεβού
Demetrios Stylist

DEMETRIOS STYLIST

1/7

Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να διαλέξετε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Τι τύπου νυφικό σας ενδιαφέρει; *
Α ΓΡΑΜΜΗ
ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ
ΓΟΡΓΟΝΕ
ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ

DEMETRIOS STYLIST

2/7

Ποιό ύφασμα προτιμάτε; *
ΤΟΥΛΙ
MIKADO
ΣΑΤΕΝ
ΔΑΝΤΕΛΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

3/7

Προτιμάτε νυφικό με μανίκια; *
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

4/7

Τι budget έχετε; *
1.300€ - 2.500€
2.500€ - 3.500€
3.500€ - 5.000€
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

5/7

Συμπλήρωστε την ημερομηνία του γάμου σας *
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

6/7

Συμπληρώστε το όνομά σας *
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

7/7

Συμπληρώστε το e-mail και το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας *


 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

Ο Σχεδιαστής

Demetrios James Elias

Ο Demetrios James Elias γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε εφηβική ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εκεί η μητέρα του η Ματίνα έστησε ένα κατάστημα νυφικών στο Warren του Ohio και εκεί αναπτύχθηκε η αγάπη του για τα νυφικά φορέματα και δημιουργήθηκε το πάθος του για τη σχεδίαση νυφικών φορεμάτων.

Το 1980, το όνειρο του Demetrios να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση έγινε πραγματικότητα. Εξαγόρασε την εταιρεία Ilissa Bridals στην πόλη της Νέας Υόρκης. Μέσα σε μια νύχτα μετέτρεψε μια άγνωστη τοπική εταιρεία σε μια επιτυχημένη, διεθνή επιχείρηση. Σήμερα, υπάρχουν καταστήματα νυφικών σε όλο τον κόσμο που εμπορεύονται τα νυφικά Demetrios και ο σχεδιαστής Demetrios διατηρεί ηγετική θέση στην βιομηχανία των νυφικών.

Ως σχεδιαστής και ιδιοκτήτης, ο Demetrios αποτελεί ένα status icon στη μόδα των νυφικών. Τα νυφικά του προσφέρουν στις μέλλουσες νύφες ένα πολύ μεγάλο εύρος σχεδιασμών και βρίσκονται στην αιχμή της μόδας. Ο Demetrios έχει μόνιμη παρουσία στα μεγαλύτερα περιοδικά γάμου (Bridal Guide, The Knot, Kleinfeld) και σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις γάμου (New York Fashion Week, Milan Fashion Week, Paris Fashion Week,Barcelona Fashion Week). Ο Demetrios είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως ο ηγέτης στη μόδα των νυφικών φορεμάτων!