Κλείστε Ραντεβού
Demetrios Stylist

DEMETRIOS STYLIST

1/7

Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να διαλέξετε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Τι τύπου νυφικό σας ενδιαφέρει; *
Α ΓΡΑΜΜΗ
ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ
ΓΟΡΓΟΝΕ
ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ

DEMETRIOS STYLIST

2/7

Ποιό ύφασμα προτιμάτε; *
ΤΟΥΛΙ
MIKADO
ΣΑΤΕΝ
ΔΑΝΤΕΛΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

3/7

Προτιμάτε νυφικό με μανίκια; *
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

4/7

Τι budget έχετε; *
1.300€ - 2.500€
2.500€ - 3.500€
3.500€ - 5.000€
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

5/7

Συμπλήρωστε την ημερομηνία του γάμου σας *
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

6/7

Συμπληρώστε το όνομά σας *
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

DEMETRIOS STYLIST

7/7

Συμπληρώστε το e-mail και το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας *


 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ

Πολιτική απορρήτου

Με τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, δηλώνετε ότι αποδέχεστε στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης και την παρούσα πολιτική απορρήτου. Αν δε συμφωνείτε σε οτιδήποτε, μη χρησιμοποιείτε το δικτυακό τόπο. Η εταιρεία ΣΠΟΣΑ Ε.Π.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης και την πολιτική απορρήτου του δικτυακού τόπου demetrios.gr

Οι περιορισμοί σχετικά με τη χρήση των περιεχομένων αυτού του δικτυακού τόπου προστατεύονται από copyright. Το demetrios.gr και οι δικαιοπαρόχοι αυτού κατέχουν όλα τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ή η χρήση τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο ιστότοπος αυτός ελέγχεται και λειτουργεί από την εταιρεία ΣΠΟΣΑ Ε.Π.Ε. από τα γραφεία της στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 43, Γλυφάδα, Αθήνα. Το demetrios.gr δεν εγγυάται ότι τα υλικά στην ιστοσελίδα είναι κατάλληλο ή διαθέσιμο για χρήση σε άλλες τοποθεσίες.

Η εταιρεία μας δηλώνει ότι δεν κάνει καμία απολύτως δήλωση σχετικά με το περιεχόμενο οποιωνδήποτε άλλων ιστοσελίδων, το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από αυτό το δικτυακό τόπο μέσω σύνδεσμων προς άλλους δικτυακούς τόπους που πιθανόν περιλαμβάνονται στο demetrios.gr. Μια σύνδεση σε μια ιστοσελίδα εκτός του δικτυακού τόπου demetrios.gr δεν σημαίνει ότι η εταιρεία ΣΠΟΣΑ Ε.Π.Ε. ενστερνίζεται ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη χρήση αυτών των ιστοσελίδων.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε την πολιτική μας σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία μας και απαιτεί από εσάς να τηρήσετε αυστηρά το ακόλουθο κείμενο: Όλα τα κείμενα, φωτογραφίες, άλλες εικόνες, βίντεο, ήχο και άλλα πνευματικά δικαιώματα υλικών, καθώς και όλες οι εμπορικές επωνυμίες, εμπορικά σήματα ή/και σήματα υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, των Brides By Demetrios, For the Bride by Demetrios, Demetrios, Ilissa by Demetrios, Young Sophisticates, The Princess Collection, Sposabella, Macys Bridal Salons, Ilissa the Collections Designed by Demetrios, και Demetrios Couture αλλά δεν περιλαμβάνει καθορισμένα εμπορικά σήματα τρίτων) και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχονται διαφημιστικές εκστρατείες του demetrios.gr, υλικά επιδείξεων μόδας, δημοσιεύσεις, και άλλα μέσα ενημέρωσης, οποιασδήποτε μορφής που ήδη υπάρχουν ή θα αναπτυχθούν στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης του For The Bribe by Demetrios και είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του και είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Demetrios ((Demetrios Intellectual Property) και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και τους διεθνείς νόμους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, νόμους εμπορίου φορεμάτων. Οι σύνδεσμοι στο demetrios.gr και η χρήση οποιουδήποτε στοιχείου πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας ΣΠΟΣΑ Ε.Π.Ε. ή Demetrios, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας ΣΠΟΣΑ Ε.Π.Ε. απαγορεύεται αυστηρά και η συμμόρφωση με την απαγόρευση αυτή θα εφαρμοστεί.